Sales and Products Amplified with Radical Knowledge

Dec 20, 2023, 5:00 – 6:30 PM

Bosnia

Dobrodošli na S.P.A.R.K. događaj koji će vam približiti najnovije tehnike prodaje i pregovaranja kroz objektiv iskusnih kolega na polju UXUI. Naši učesnici, Iva Buzuk i Adnan Puzić

About this event

NOTE: Event will be held in local language. 

Dobrodošli na S.P.A.R.K. događaj koji će vam približiti najnovije tehnike prodaje i pregovaranja kroz objektiv iskusnih kolega na polju UXUI. Naši učesnici, Iva Buzuk 🔥 i Adnan Puzić 🔥, podjelit će svoje praktično iskustvo u slijedećim oblastima:


Panel Iva Buzuk: Tehnike prodaje i pregovaranja

 1. Uvod u postavljanje cijena: Iva će vas provesti kroz ključne aspekte postavljanja cena i deliti svoje stručno znanje o ovom važnom koraku.
 2. Analiza tržišta i konkurencije: Iva će istražiti kako analizirati tržište i konkurenciju kako biste bolje razumjeli gdje se vaš proizvod ili usluga nalaze.
 3. Varijacije u cijenama i modeli naplate: Upoznajte se s različitim pristupima cijenjenju proizvoda/usluga i modelima naplate.
 4. Komuniciranje cijena klijentima: Iva će podeliti taktike o tome kako efikasno komunicirati cijene sa klijentima.
 5. Pregovaranje o Honorarima: učite o vještinama uspješnog pregovaranja o honorarima, prilagodivši ih posebno za dizajnersko poslovanje.
 6. Radna vježba - Simulacija pregovaranja: učestvujte u interaktivnoj radnoj vježbi pod Ivinim vodstvom kako biste primenili novo stečeno znanje.


Adnan Puzić obradit će teme: 

Pravljenje sa timom multi-brand & multi-platform design system.

 1. Šta je DesOps i šta obuhvata: Adnan će vas uvesti u svijet DesOps-a, objasniti ključne koncepte i oblasti koje obuhvata.
 2. Kako se ponašati kao design lead i koji su challenges: Adnan će podjeliti svoje iskustvo o tome kako se ponašati kao lider u dizajn okruženju i kako prevazilaziti izazove na putu.


Pridružite nam se na online S.P.A.R.K. događaju i naučite navedene teme uz stručno vodstvo Ive Buzuk i Adnana Puzića! 🚀 #DizajnSPARK

Očekujte dinamičan online događaj pun korisnih informacija i praktičnih vještina.

Vidimo se! 🔥 
#SalesandProducts #SPARK2023

Speakers

 • Iva Buzuk

  Inity

  Co Founder

 • Adnan Puzic

  HelloFresh

  DesignOps Lead

When

When

Wednesday, December 20, 2023
5:00 PM – 6:30 PM UTC

Agenda

5:00 PM
5:45 PM

Hosts

 • Goran Markovic

  Designdicate

  Product designer

 • Rusmir Arnautovic

  Klika LLC

  Head of Design

Organizers

 • Rusmir Arnautovic

  Brandiic™

  User Group Leader

 • Goran Markovic

  MARK

  FoF Collaborator

Partner

Designdicate logo

Designdicate

Contact Us